DENTIFRICI DE PRÒPOLIS

DENTIFRICI DE PRÒPOLIS View larger

295

New product

PASTA DE DENTS DE PRÒPOLIS

100 gr.

PRODUCTE ECOLÒGIC I DE PROXIMITAT

More details

5 Items

7,85 € tax incl.

Dentífrici natural. El pròpolis actua com a regenerador i fortificant de les genives, remineralitzant dental i anticàries. El carbonat de calci i el caolí són agents antisarro que no fan malbé l’esmalt. L’extracte de sàlvia i el suc de poma són blanquejants naturals. El pròpolis, el gingebre, l’arbre del té i l’oli essencial de llimona són bactericides. No té fluor, menta ni derivats. És apte en tractaments homeopàtics.

A part de les seves propietats bàsiques (desinfectant, antiplaca, anticàries i remineralitzant dental) està indicat també per a totes aquelles persones que tinguin afeccions tals com periodontitis (piorrea), gingivitis (sagnat i inflamació de genives), nafres a la cavitat bucal i genives i dents sensibles. Si en aquests casos es complementa l’ús del dentifrici amb la tintura de pròpolis (dissolta en aigua) a manera d’elixir al final del rentat l’efectivitat es veu multiplicada.

Composició: aigua, carbonat de calci i kaolí (eliminan suaument el sarro i la brutícia), glicerina, extracte de sàlvia (blanquejants), goma xantana (espessant alimentari), decil glucóside (detergent d’origen vegetal), tintura de pròpolis propol-mel * (2,5%), olis essencials de llimona, sàlvia, clau, farigola i arbre del te, extracte de gingebre i sorbat potàssic (conservant alimentari). 100% ingredients naturals, 4 % ecològics certificats.

Productes relacionats