MANTEGA PURA DE KARITÉ

MANTEGA PURA DE KARITÉ View larger

665

New product

MANTEGA PURA DE KARITÉ

200 ml.

More details

5 Items

18,00 € tax incl.

La mantega de karité conté gran quantitat de fitosterols, vitamines A, D, E i F, greixos insaturats, insaponificables, Alantoïna, Karitene que li confereixen propietats hidratants, antioxidants, protectores, regenerants, anti-envelliment, cicatritzants tant de la pell de cara i cos com el cabell i ungles
 Per a què serveix? Els seus beneficis són nombrosíssims. Per a la cura de la pell irritada, sensible o atòpica de tot el cos. Per a les estries i arrugues. Per als llavis tallats, mans i peus esquerdats. Per a persones intolerants o al·lèrgiques a productes químics. En Dermatosis i com acompanyament en psoriasi.
 Qui pot usar-? Els nadons i nens per la seva sensibilitat a la pell, adults amb pells sensibles, seques o esquerdades. Persones amb intolerància a perfums o productes quiímicos. Embarassades. Esportistes. Majors de 45 per millorar l'elasticitat i evitar les arrugues Majors de 65 per a la sequedat a la pell. Només s'han detectat contraindicacions en al·lèrgics al làtex donada la similitud del karitene.
 Ingredients. Mantega Pura de karité Salvatge Verge Artesana Butyrospermum parkii Butter Caducitat 24 mesos

Mantega de Karité Salvatge Artesana Verge procedent de Cooperatives de Dones d'Àfrica de l'Oest. 100% sense additiu amb Certificació Ecològica per Natrue.

Productes relacionats