CASTALIA DIATOMEAS

CASTALIA DIATOMEAS View larger

8

New product

TERRA DE DIATOMEES

1,5kg.

PRODUCTE ECOLÒGICS I DE PROXIMITAT

More details

1 Item

Warning: Last items in stock!

13,20 € tax incl.

La terra de Diatomees és un mineral, no tractat químicament, utilitzat per a l'alimentació animal i totalment innocu per pertànyer al grup de les sílices amorfes, format per acumulació d'algues en els fons marins, fossilitzades pel pas de milions d'anys. 

Com a propietats, combat els paràsits intestinals i ralentitza el trànsit intestinal aconseguint major absorció de nutrients per a l'animal. Atenua els trastorns digestius i elimina els excrements líquids. Per la seua gran riquesa en oligoelements, aporten calci i minerals afavorint una millor calcificació dels ossos, a més d'ajudar a endurir la corfa de l'ou de les gallines. 

Esta pols mineral actua també per contacte com preventiu d'insectes rèptils com ara formigues o caragols, tant en sòls de llars com en horts. Aporten gran riquesa mineral en terres de cultiu desmineralitzades, i ajuden a protegir grans i llavors enfront de fongs, virus i bacteris, notant-se una millor germinació.

Producte compatible amb altres tractaments, biodegradable i certificat per Sohiscert com utilitzable en agricultura ecològica

Composicío: 100% terra de diatomees sense cap tractament químic, sense additius ni biocides afegits.

Productes relacionats